Hakkımızda

Rektörlük makamına bağlı olarak çalısan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, üniversitemizde iç iletişimi sağlamak ve toplumun tüm kesimleriyle daha sıkı işbirlikleri ve bilgi alişverişi geliştirmeyi hedefleyen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde;
  • Organizasyon ve Tanıtım
  • Toplumla İlişkiler,
  • Medya ile ilişkiler
  • Tasarım-Teknik hizmetleri verilmektedir.
Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinasyonu ile faaliyet göstermektedir.Kurum içi duyurular elektronik iletişim yolu ile birimlere ulaştırılmaktadır.
Yıl içerisinde; Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen birçok kültürel, bilimsel ve sosyal etkinliğin; davetiye-afişi elektronik posta ile duyurulması organizasyonu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Üniversitemizin tanıtım katalogu gibi basılı tanıtım materyalleri hazırlanarak, her yıl güncel olarak bastırılmaktadır.

Üniversitemizin davetiye ve afiş tasarımı gibi, etkinliklerin v.b. organizasyonları imkanlar dahilinde karşılanmaya çalışılmaktadır.